top of page

Kanalizirana sporočila

Z iskrenostjo in ljubeznijo bom pretočen kanal, skozi katerega bo tvoja duša lahko spregovorila in te usmerjala nazaj k sebi. Tukaj nisem, da bi te rešila ali pozdravila. Služim pa ti lahko kot močna opora in vodnica ter tako aktiviram tvojo persono v svetlobno samozavedanje in rast preko vse navlake, ki te otežuje zdaj.

MINI reading

Branje ponavadi poteka 15 min. po telefonu ali video-klicu. Podam vodstvo na eno tematiko oz. vprašanje. 

MAXI reading

Branje ponavadi poteka 90 minut, po Zoomu ali v živo (Center Lumina, Domžale). Podam podrobno vodstvo na 3 tematike in več.

MEDI reading

Branje ponavadi poteka 45 minut, po Zoomu. Podam podrobno vodstvo in jasnost na 2 tematiki oz. vprašanja.

Ena karta - SOS reading

SOS reading je rezerviran za moje redne in zveste stranke, klientke mentorskih programov ter udeleženke Skupine.

Vse se zgodi ob pravem času, v pravem prostoru in vesela sem, da si se v tem trenutku odločila poslušati svoj notranji glas in stopiti korak bližje svoji svobodi, resnici, zaupanju in ljubezni.

Zgoraj na gumbku Izberi termin, lahko izbereš časovni okvir in obliko sodelovanja z mano, svojimi vodniki, angeli in tvojim višjim Jazom. Najino druženje bo po vsej verjetnosti (tako pravim zato, ker se ravnam po občutkih in so si branja oz. najina srečanja lahko različna) izgledalo tako, da se ob dogovorjenem času poveževa na eni izmed komunikacijskih platform. Najprej ti odgovorim na morebitna vprašanja o samem poteku srečanja, potem pa mi zaupaš, o katerem področju življenja iščeš vodsto. Lahko prideš tudi brez točnih vprašanj in se prepustiš ter sprejmeš sporočila, ki jih moraš slišati tukaj in zdaj. Najverjetneje naju bodo potegnila v podrobnejšo tematiko oz. smer.

Nato je tvoja naloga preprosta: prepusti se in sprejemaj.

Vtisi po branju

2022-manca-univerzumia-ap-45.jpg

Anonimna stranka

Manca, HVALA!

Tvoja spontanost, iskrenost in energija sta navdihujoči… popeljali sta me v moj first time reading, ki verjetno tudi ni bil last one! Čeprav se vse zdi tako nemogoče, sploh nisva bili v stiku, ne veš mojih rojstnih podatkov, da bi lahko nizala kakšne kliše horoskopske zapise, veš moje ime in tako se vse začne… in ravno ko to pogledam zdaj za nazaj, naredi vse bolj pristno, celo najino popotovanje, povezavo. Žariš preko glasu in ne daješ branju kart naziv resnica, čeprav v mojem readingu je bila, koliko se mi je na začetku kolebala, toliko sem ob novem poslušanju slišala o sebi, takrat, zdaj in potem, slišala sem o ljubezni, o tej čarobni sili… nakazala si, da sem v pravi smeri, kdo sem in kaj hočem… reading je potrdil moje misli in želje, ter odgnal dvom, ki nas tolikokrat rad zaustavi. Punca, še enkrat hvala, ostani čarobna!

Rezerviraj brezplačen posvet po telefonu

bottom of page