top of page

Kdo je univerzumia?

Sem Manca Mia, igralka na posebni misliji - svoje strasti preslikati v večno raziskovanje sebe, svoje resnice in moči ter na tej pot pomagati drugim. To opravljam skozi intuitivna svetovanja s pomočjo duhovnih orodij, individualna mentorstva in kreatorstvo vsebin, ki spodbudijo svetlobno samozavedanje posameznikov. Sem svetlobnica, orakelj, raziskovalka, učenka Usui Reiki Master programov, Vesoljni otrok in ženska v grajenju nove Zemlje.

Nudim globok vpogled v tvojo življenjsko pot in kanaliziram sporočila, ki jih moraš slišati tukaj in zdaj, za tvojo najvišjo in najsvetlejšo možno realnost ter osebno rast.

 

Vedno sem imela sposobnost “prebrati” človeka na prvi pogled in to mi v svojem poslanstvu še kako služi. Le naučiti sem se morala zaupati. Vedno sem imela rada življenje na Zemlji, pa čeprav je včasih težko in “neskladno” z našo notranjostjo. Zato mi največji in najljubši izziv v življenju predstavlja transformiranje senc v luč.

Kaj je moje poslanstvo?

V preteklih nekaj letih sem ugotovila, da je poleg zabavanja občinstva - in predvsem sebe ;P - moje globje poslanstvo, ljudem pomagati najti svojo notranjo moč transformacije in zaživeti svojo resnico.

2022-manca-univerzumia-ap-32.jpg

Moja zgodba

Pri približno 7ih letih so mi postavili diagnozo z JIA oz. RA (revmatoidni artritis). Še vedno ga imam in to je razlog, da smo jaz in moja družina začeli pot samoodkrivanja in alternativnih načinov zdravljenja. 

Pri mojih približno 11ih letih smo našli odlično zdravilko, ki mi je svetovala, naj postanem vegetarijanka. Mami se mi je pri tem pridružila in olajšala ta prehod.

Takrat smo prvič videli pozitivno spremembo – in to nam je dalo upanje!

Od takrat naprej spremljam belega zajca. Vse bolj me zanimajo »drugačni« koncepti realnosti in raziskovanje resnice za tančico. Ko sem se začela poglabljati vse globlje, sem našla nekaj lepih in nekaj motečih delov naše realnosti.

 

Raziskovanje frekvence in energije, človeškega elektromagnetnega polja – avre in učenje kako jo videti na lastne oči – me je navdušilo in povsem prevzelo! Vedela sem, da se nikoli ne bo končalo. :)

Pri 14ih letih sem dobila svoj prvi komplet orakeljskih kart in se leta 2019 udeležila tečaja branja orakeljskih kart ter prvič začela uradno brati za druge - na daljavo in za popolne neznance. Po izjemnih povratnih sporočilih strank, sem vedela, da si moram zaupati.

Nadvse me navdušuje energijsko zdravilstvo - trenutno končujem Usui Reiki Master certifikacijo, očarana sem nad uporabo kristalov in aromaterapijo, obožujem ples, jogo in raziskovanje novih resničnosti ter praks. Že od malega me spremlja pogled na drugo stran tančice, povezava z našo materjo Zemljo in očetom Univerzumom ter vsem kar je. Zato sem postala orakelj, intuitivna svetovalka in mentorica.

Prosila sem za pomoč in jo prejela.

Ko pomislim na to, kolikokrat sem se že levila - koliko verzij sebe že prerasla, včasih kar ne morem verjeti. Vse se zdi kot neko drugo življenje, moje prejšnje verzije pa kot sanje, ki se jih le še bežno spominjam.

Šla sem čez toksično pozitivno, možato in egoistično, nesprejeto, odrinjeno in s sklonjeno glavo, pridušeno iskrico v očeh in cmokom v grlu. Čez feministko, upornico sistema (dobro, to pač sem še vedno), hipijko, prestrašeno in željano ugajati…

Dokler nisem končno odvrgla vseh tej plasti, ki so me meglile in niso bile moja resnica.

Začel se je odkrivati žar, dvignjena glava, resnična in avtentična samozavest ter izraznost. Dala sem si dovoljenje biti brez skrbi o tem, kdo me gleda in kaj si misli. Začela postavljati jasne meje, čutiti ljubezen do sebe, sočutje in toplino do vsega kar je. Povezala sem se s svojim telesom, se odločila zaupati in si dati pomembnost. Naučila sem se, kako to deliti z drugimi, naredila velikokrat težke korake in odločitve, a moja luč je bila že presvetla, da bi jo spregledala, zato sem ji sledila. 

 

Vsak težek korak, dvom, občutek nejasnosti in kaosa v meni, sence ter vzorci, ki se radi še vedno oglasijo in želijo na površje, mi dajo vedeti, da sem na pravi poti. In da bom ugledala zoro nove realnosti hitreje, kot si mislim. 

 

Poslušala sem svoj notranji glas, ki me vodi kljub temnim pogledom in mislim polnim ljubosumja, ki so me spremljale izza ovinka in čakale, da naredim napako in padem nazaj dol. Včasih bi se ob tem povlekla vase, začela dvomiti in se skrivati, iskati načine kako jim pobegniti. Danes pa mi gre kar na smeh, ker vidim in razumem resnico za tem. 

 

Dovolj imam strahov, skrbi, obsojanj, poskusov tlačenja se v kletko družbenega sprejemanja. Saj se vsake toliko še pojavijo, tudi oni se levijo z mano, a vsak dan se odločim ZASE, svetiti v svoji avtentičnosti in moči ter ob tem neizmerno uživati.

2022-manca-univerzumia-ap-38.jpg
bottom of page