top of page

Napoved za leto 2024 in vprašanja za samorefleksijo

11.1. je perfekten datum, da se zazremo globoko vase, pregledamo vse kotičke naše duše, ki še kličejo po pozornosti ali pa smo jih spregledali in jim prisluhnemo ter se odpremo za njeno vodstvo za naprej.


Kako to storiti? Na koncu bloga najdeš nekaj vprašanj za samorefleksijo, ki te bodo korak za korakom vodila do novih spoznanj o preteklosti ter te dobro “naštelala” za lepe začetke v letu 2024.


Zdaj pa na že težko pričakovano napoved za leto 2024. Priznam, da se z napovedovanjem prihodnosti ne ukvarjam rada, ker - disclaimer: je odvisna od sedanjosti in odločitev, ki jih storimo v vsakem novem trenutku. Vseeno pa imam za to leto nekaj močnih “feelingov” glede tem, ki bodo po vsej verjetnosti prevladovale.Kar res močno čutim je, da bo to leto glavna tema: ODLOČITVE. Mislim, da smo nekako že izstopili iz zmede iz let 2021-2023, na osebnem in svetovnem nivoju. Veliko nas je, ki smo komaj dohajali vsem spremembam, ki so se dogajale in verjetno smo v tem času kar močno spremenili naš pogled na svet, v primerjavi s prejšnjimi leti. Zdaj se končuje vrtinec dogajanj in ostjajo le še preproste poti. Greš levo ali desno? Z mlekom ali brez? To leto ti bo veliko lažje izbirati pravo pot zase. Poslušaj svoje telo in intuicijo ter naredi kar je prav zate, iz področja ljubezni, ne iz strahu. To je vse, kar moraš storiti za uspešne odločitve v tem letu. Priporočam pa, da izkoristiš tok, ko te povleče naprej, saj bo tako tvoj momentum boljši in hitrejši. Poskusi ne preveč stagnirati. Najdi ritem in ravnovesje med časom za relax in go.


Naj te vodi vprašanje: “Ali to počnem iz ljubezni ali strahu?”


To me pripelje do druge teme, ki je AKCIJA. Težko bo ne-delati odločitev. Življenje nas bo sililo naprej, ne moreš več ostati na nevtralnem teritoriju. Zato čim prej definiraj svojo pozicijo v življenju zdaj in kam želiš priti. Tako ti bo namreč lažje kasneje. Pri tem pa ti bodo pomagala tudi vprašanja na koncu bloga. Zelo pomembno je, da dejansko narediš, kar rečeš, da boš. ;) Zato bodi realna s sabo, postavi si cilje in migaj, da jih dosežeš. Ne pozabi, svet se premika vse hitreje, zato ne ciljaj prenizko, dovoli si sanjati. Če čutiš, da nekaj moraš storiti, da boš ob tem zasijala in si to že dolgo želiš - go for it. Včasih je treba narediti tudi skok v neznano in zaupati, da te bo Vesolje ujelo. Bodi drzna. Ob enem pa se umakni iz situacij, ki črpajo tvojo energijo. Tako ali tako bodo s časom odpadle, same od sebe. Naredi si uslugo in prispevaj k svojemu karakterju ter samozavesti s tem, da jih prepoznaš in odstraniš že sama - iz ljubezni do sebe. <3


“Meet yourself where you’re at.”


V nadaljevanju, sem za vodstvo vprašala Zemljo. Kaj nam sporoča v letu 2024?


Solitude: Zelo pomembno je, da v letu 2024 prisluhneš svoji intuiciji in res izhajaš samo iz sebe. Pusti mnenja drugih, main stream kolektivno zavest in najdi načine, kako stopiti v svoj notranji prostor, kjer lahko slišiš glas Višjega Jaza, ki te vodi. Verjemi, bolje je biti sam, kot v toksičnih odnosih, službi, ki te izčrpava, družbi, ki te pije in kjer ne moreš biti to, kar si. Šele ko ustvarimo prostor zase, k nam lahko pričnejo drveti reči, ki nam služijo na naši poti k ljubezni in poslanstvu. Dogajala se bo globoka transformacija miselnosti, vrednot in dejanj, kar pa se bo proti koncu leta začelo odražati tudi na svetovnem nivoju.

Pojdi v svoj inkubator in rasti, do ponovnega rojstva. 🙏🏼 Če ob tem potrebuješ pomoč, sem na voljo za branja sporočil Višjega Jaza ali coaching na poti transformacije.


In solitude you will thrive.

Flow: Sledi znakom, ki ti namigujejo, kje se boš našel/našla. Dovoli si spremeniti mnenje, Premisli si in si premisli še enkrat. Leto 2024 je čas aktivnih sprememb, zato se ne oklepaj starih nazorov, ki ti preprečujejo napredovanje. Zdravljenje bo zanimiva in pomembna tema v tem letu, ne samo na duhovnem in mentalnem področju, pač pa tudi fizičnem. Čas za slabe navade se počasi izteka in razlike v načinu življenja / posledice tega bodo vedno bolj očitne. Tudi svetovno lahko pričakujemo premike v zdravstvu in alternativnem zdravljenju. Močno orodje za zdravljenje bo tudi kreativna energija, ki pa mora izhajati iz avtentične izraznosti.


Don’t resist.

Fulfullment: Plodnost bi lahko bil sinonim za to. V letu 2024 ne bo primanjkovalo novih projektov, idej, razmerij, tudi dojenčkov. :) Sicer pa Zemlja sporoča, da uživaj v vsem, kar ti prinaša srečo in izpopolnitev. Double down on what brings you joy. Kadar lahko, fokus usmeri k igri, zabavi, praznovanju ljubezni. Naj te ne bo strah začeti nekaj novega, odpiraj se neskončnim možnostim, ki ti jih prinaša življenje, če si to dovoljuješ. Odpri se za obilje, ljubezen, zdravje, srečo in mir. Vloga in miselnost kreatorja je pri tem nadvse pomembna. Izstopi iz vloge žrtve in zadihaj življenje. Uživaj v vseh obrazih življenja in bodi hvaležen/na za vsak dan. To je zelo pomembno za svet, saj z višanjem osebne vibracije prispevamo k vibraciji človeštva in Zemlje. Ne pozabi - nič ni ločeno, vse je eno.


Find bliss in the moment.

In tako naj bo. Hvala, hvala, hvala za branje. Naj te še enkrat opomnim, da je del mojega poslanstva voditi ženske skozi globoke transformativne procese, da iz neizpopolnjenih, zmedenih, praznih, lahko ponovno zaživijo svoje življenje v ljubezni do sebe, poglobijo odnose z drugimi in se ponovno najdejo v prerojeni, žareči verziji sebe.


Sem transformacijski duhovni coach in s pomočjo kanaliziranja, kart, osebnih izkušenj in coaching vaj, izvajam enkratne readinge orakeljskih kart ali pa vodim po poti osebne transformacije, tiste pogumne duše, ki so pripravljene na slajše življenje.

Več o meni lahko prebereš na tem linku.

Vprašanja za samorefleksijo


To je coaching vaja, k kateri težko pristopim na ABC način. Zato sledi navodilom, uporabi svoj najljubši zvezek in pisalo ter si zapiši vsa vprašanja in tvoje odgovore. Za to si vzemi čas in pojdi globoko. Nihče te ne obsoja, zapiši vse kar želi biti videno.


  1. Najprej premisli, katere so 3 stvari, ki te konstantno motijo, žalostijo, ti delajo težave. Poskusi najti nadpomenko zanje. Torej, če je to pomanjkanje denarja, pomisli, kaj ti denar prinaša. Je to Varnost, Svoboda, Samostojnost?

  2. Za vsako temo posebej, se vprašaj:


Kako si dam lahko občutek ________ ? (kontrole npr.) Odgovoriš lahko tudi v alinejicah.


3. Ko odgovoriš na vse tri, poglej, če se kaj ponavlja, poskusi najti nek skupni imenovalec/vzorec, če obstaja. (moje: disciplina, meje, osamljenost)


4. Nato prevzemi te tri tematike, kot glavne (to so tvoji globji vzroki za prve tri in manj abstraktni).


In za vsako nadaljuj z vprašanjem:


  • Kako lahko to izboljšam/si dam več tega? Poslušaj svoj Višji jaz, ki ti odgovarja.

  • Lahko se vprašaš zakaj se tako počutim? Greš še globje, v preteklost.

  • Zapiši svoje želje in cilje.

  • Ustvari svoje besede moči, oz. afirmacije, ki ti bodo pomagale pri manifestaciji tega.

5. Iz svojih odgovorov razberi vzroke in rešitve za tvoje težave. Iz njih ustvari želje in cilje. Vse podrobno opisuj in zapisuj. GO DEEP. 🫶🏻


Upam, da boš užival/a v vaji, res je neverjetno, ko ugotoviš, da vse odgovore nosiš v sebi - če si le zanje vzameš čas in si nameniš pozornost ter ljubezen.


Srečno novo leto! 💗


Manca Mia

113 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page