top of page

30 dni rasti

- paket štirih srečanj, z ljubečo podporo med procesom, delovnimi listi in vajami za aktivno rast v naslednjo verzijo sebe -

2022-manca-univerzumia-ap-47.jpg

Čeprav se v življenju velikorat počutimo, kot da smo sami za vse, ni nikomur mar za naše probleme, si v težkih situacijah govorimo, da “tako pač je”, “življenje ni lahko” - moramo spoznati, da se motimo! To sploh ni res. Vsak človek ima neizmerno podpore in ljubezni, na voljo ti je vse kar si želiš in zamisliš. Le oblečeno je v meglico naše trenutne realnosti, vsakodnevnega življenja, vzorcev misli in čustev, kolektivne realnosti, ki ni nujno prava resničnost… Če bi me spoznali nekaj let nazaj, verjetno ne bi verjeli, da sem jaz. Bila sem namreč zelo ‘zamegljena verzija sebe’. Govorila sem potihem, da ‘ne bi šla komu na živce’, z mojimi ‘čudnimi’ idejami in ‘kr neki’ zgodbicami. Nisem želela izstopati, ali pa se ‘nositi’, da ne bodo rekli, “kdo pa mislim, da sem”. Ko pomislim, kako sem si metala pesek v oči in si zasenčila izkušnjo, ki je življenje. Noro, a morala sem se naučiti. 

Pri tem pa mi je pomagala mentorica, s katero sem aktivno delala na moji rasti in samozavedanju. Neizmerno mi je pomagala, kot tudi mnogi drugi mentorji v življenju in tako sem spoznala, da je to odličen način, da se v življenju nekaj ‘na hitro’ - hitreje, kot bi se sami - naučimo navigirati skozi določene lekcije življenja, spregledamo zakaj so tam in jih prerastemo, ter se podamo k novim.

 

Moja naloga je, da sem tukaj zate, ljubeče razširim tvoj prostor in ti pomagam videti, da nisi sam/a. Ne v fizičnem in ne v duhovnem smislu. Zato ti s pomočjo tvojih lastnih sporočil sebi (sporočil tvojega višjega jaza), angelov in vodnikov, ki te spremljajo in usmerjajo, pomagam navigirati skozi izzive v tvoji trenutni realnosti.  

Ta program je ustvarjen zate, če…

Kakšna je tvoja
investicija vase?

  • čas in odgovornost ter potrpljenje in pripravljenost na spremembo

  • zaupanje v proces

  • 222 EUR finančne kompenzacije

bottom of page