top of page

Pogosto postavljena vprašanja

Moj namen je vedno ta, da prejmeš točne informacije, ki jih moraš slišati tukaj in zdaj, za tvoje najvišje in najsvetlejše dobro.

Potrebujem tvoj datum rojstva?

Ne, lahko pa mi ga zaupaš, če želiš. ;) Prosila te bom samo za tvoje polno ime in kakšno sliko - v primeru, da ne bova na platfotmi, kjer že imaš svojo profilno sliko. To bo dovolj!

2

Kako pa to deluje, res ne potrebujem tvoje fizične prisotnosti, da so informacije točne?

Tako je, tvoja esenca je vseprisotna, zato ne potrebujem tvojega fizičnega telesa - tvojega avatarja, da lahko prenesem sporočila, ki jih moraš prejeti. Zanima me predvsem tvoj višji Jaz in tvoje višje vodstvo ter nezemeljska podpora, ki te spremlja in te usmerja. Da jih začutim in naredim prostor za sprejemanje pa imam v fizičnem svetu rada čim več svobode, prostora in čiste energije - brez vpletenosti ega in čustev. 

3

Kaj boš na koncu odnesel/odnesla seboj?

Med branjem ti bom pošiljala slike kart in njihove splošne vsebine iz priročnika (zato, da si tudi sam-a lahko prebereš in izpiliš še kakšno dodatno informacijo zase, oz. se na branje vrneš drugič in nanj pogledaš z drugega zornega kota, ko to porebuješ). Večina srečanja pa bodo audio posnetki s sporočili, ki jih prejemam zate.

4

Lahko med branjem kaj poveš ali postavljaš dodatna vprašanja?

Lahko med branjem kaj poveš ali postavljaš dodatna vprašanja? Absolutno! Vesela bom tvojega odgovora na povedano in kakšno podrobnejše vprašanje, da ti lahko prenesem kar najbolj jasne informacije.

4

Je to srečanje enako ‘šloganju’, ti lahko napovem prihodnost?

Obstaja samo ena prava resničnost in ta je v tem trenutku ZDAJ. Zato ti lahko napovem, kaj se lahko zgodi, v primeru da v svoji sedanjosti hodiš po pravi poti in delaš prave odločitve zase. Celotno branje pa je vodstvo in usmeritev na te poti in odločitve.

2022-manca-univerzumia-ap-16_edited.jpg

Si pripravljen/a?

Če potrebuješ več informacij o paketih, ki sem jih ustvarila zate, mi kadarkoli lahko napišeš na Instagram, Facebook ali e-mail.

bottom of page